Alla inlägg den 10 juni 2007

Av jenny - 10 juni 2007 12:33


Wow! Det här var bland det må-braigaste jag gjort på läääänge.

För er som har lite svårt för äckliga detaljer ska jag försöka bespara dom men bara ordet leverrening ger nog ett hum om vad det ska handla om i dagens blogg. Så är du känslig sluta läs här!


Först hade jag verkligen INTE tänkt dela med mig av denna upplevelse för att den 1. är äcklig, 2. är väldigt personlig. Men sen kom jag på att det faktiskt finns folk som kan vara intresserade men som undrar hur det går till och hur det känns! Även såna som inte har dokumenterade gallstenar enligt ultraljud. För trots allt har det flesta av oss lite stenar som vi inte vet om. Sen kan detta ge en rad andra måbraiga saker även för friska personer:-)


Läs mer på www.edhin.com

Direktlänk för just denna behandling är:
http://ehdin.com/?navid=118&sub=100


Jag har svårt att inte gilla alternativa behandlingar och alternativa tankar. Har svårt för teorin om det vi inte ser eller kan bevisa, finns inte eller fungerar inte. Jag tror människan är betydligt mer komplicerat skapt för att vi ska förstå allt och kunna mäta allt. Och finns det minsta lilla pytte grej som kan göra att man mår bra av en sak skadar det inte att testa. Man kan inte förlora annat än lite pengar och kanske möjligheten att må bättre:-)


Efter att ha bevittnat en fibromyalgisjuk människa förvandlas till en levande människa igen med hjälp av lite naturligt svavel (MSM) är jag helt övertygad om att det aldrig skadar att prova. Inom vissa gränser förstås.


Gör man sin research noga och använder sitt sunda förnuft brukar det gå bra. Helt riskfritt är det ju aldrig att testa diverse naturpreparat eller behandlingar. Man måste sålla. Vissa saker säger sig självt inte vara farliga tex nyponpulver som är bra för en massa saker.
Vissa saker är för bra för att vara sanna (tänker på det naturliga bantningsmedlet som orsakade lite FÖR många fall av gulsot).


Nåja slutflummat om det!


Leverrening:

Kortfattat går det till så att man dag 1, innan kl 14, endast får dricka frukt/grönsaksjuicer och äta råris. Inget fett eller protein.
Därefter inget vatten, ingenting alls på ett dygn!
Sen ska man under två tillfällen inta en blandning av epsomsalt och vatten. Blä!

Innan man lägger sig ska man dricka ett stort glas olivolja med grapefrukt/citronjuice.
Äckligt!
Sedan ska man ligga på höger sida och invänta:-)

Under natten och morgonen hände det grejer. många nightcalls på gustavsberg....:-)

Inatt trodde jag också mitt huvud skulle sprängas. Nästa gång jag gör det här ska det vara vinter. Värmen var inte bra när man inte får dricka ens.

På morgonkvisten åter igen 2 tillfällen med mer saltlösning.

Idag mår jag mycket bättre och har nyligen ätit mitt första mål. Soppa och bröd:-)

Har en riktigt bra känsla i magen och önskar jag gjort det här tidigare!

Maja är kul, hon har legat i vägen hela natten och morgonen för att vakna och se om jag verkligen mår bra varje gång jag går på "nightcall". hon tyckte det var lite för ofta för att vara normalt. Ha ha ha....man kan säga att hon vakat i natt och idag är världens tröttaste snorpa!


Försvann det några stenar ur min kropp då?
Ja! Säkert en 80-120 stycken småstenar och några stora som ett stort hallon......sjukt! Inte konstigt att man mått dåligt!

Jag har bildbevis men dom skonar jag min blogg från:-)


Coolt kommer det bli i juli då jag ska till kirurgen för rådgivning om ev. operation. Kommer det finnas något kvar i hans ultraljud bild eller kommer han säga-  what?

Må gott i solen!

/

 Jenny




Ovido - Quiz & Flashcards